Bouw lamp

Deze zeer mooie en moderne lamp past in elk modern interieur. Het design is zo minimaal dat het prachtig is geworden. De ontwerpen is Joost Wever die bekend is voor zijn mooie ontwerpen. U kan de buis makkelijk vast klemmen aan het plafond en de vloer. Het type is meer een hanglamp dat u kan hangen waar u wilt. Het lijkt eenvoudig maar vooral zeer mooi om naar te kijken. U krijgt een buis die u makkelijk kan vastmaken tussen plafond en vloer.

Het contrast dat u hiermee creëert is prachtig. Het past niet alleen in de woonkamer maar ook in de slaapkamer of in de inkomhal. De hoogte kan u zelf instellen wanneer je de lamp aan het instaleren bent. De flexibiliteit van het licht zorgt er voor dat u alleen kiest waar het toestel plaatst kan worden. De bow lamp kan je vastmaken op een diverse hoogte van 200 tot zelfs 260 centimeter en is dus perfect installeerbaar in grote woningen waar hoge muren zijn. Het materiaal waar alles mee gemaakt is, is RVS. De buis zelf is gemaakt van Carbon. Het sterkte van het licht is 40 watt.

U kan door met het licht te spelen een romantische lichtplaats creëren. De lamp kan al geleverd worden binnen de 24 uur en kan dus morgen al in jouw huiskamer staan. De kleuren zijn neutraal waardoor u niet hoeft te kijken naar de kleurencombinatie van je woning.