Led verlichting

Het gebruik van led verlichting is helemaal in. In 2009 zal deze vorm nog veel meer gebruikt worden. Dat komt omdat deze verlichtingsvorm veel minder energie nodig heeft dan de normale lampen. Ook wordt het gebruikt voor diverse mogelijkheden. Wij hebben gemerkt dat het gebruik van led lampen in de kerstboom ook populair is geworden omdat de kleur niet meer blauw is maar ook wit. Dit is revolutionair omdat de Led verlichting jaren lang enkel blauw geweest is.

Ook worden ze helemaal niet warm en gebruiken tot zelfs 80 % minder energie. Er zullen steeds meer modellen op de markt komen waar led verlichting in gebruikt zal worden. Nu zie je het vooral in de tuin en buiten accessoires. Massive en Phillps zijn twee bekende bedrijven die zich meer en meer bezig houden met het ontwikkelen van led verlichting.

Wat deze vorm in de toekomst voor ons zal betekenen is duidelijk. Hoogst waarschijnlijk zal dit de vervanger worden. En gebruikt worden in auto’s, keukens en gewone woonplaatsen. Wij zullen je op de hoogte houden van de eventuele veranderen die gebeuren in deze led sector. In 2000 is iegelijk de doorbraak gekomen, alleen werd het toen enkel gebruikt voor bijvoorbeeld televisie afstandsbedieningen ondegelijke. Nu kan het al voor veel meer gebruikt worden en zal in de toekomst zeker niet afnemen!