melkflessen lamp

Op dit moment bestaan er twee verschillende types van melkflessen lampen. Je hebt de enkele fles maar ook de combinatie tussen twaalf flessen. Door deze vorm van verlichting maakt u een verschil tussen oud en modern. Het idee komt oorspronkelijk uit de gewone Nederlandse melkflessen. Het leuke is dat deze flessen heel dicht bij de grond hangen waardoor de verlichting laag is. Dit kan een zeer leuke sfeer maken.

Wat deze lamp zo mooi maakt is natuurlijk de eenvoudigheid en originaliteit. Het zijn moderne melkflessen waar een prachtige lamp is in verwerkt. Design heeft deze lamp zeker aangezien hij maar enkele centimeters van de grond verwijderd is. Deze ‘luster’ past in elk interieur waar u verschil wilt maken. Door de witgouden schijn kan deze melkflessen op elke locatie gehangen worden. Je kan het op de kinderkamer hangen of in de woonkamer.

Het ontwerp is ontstaan in de jaren 92. Het tweede model is een melkfles alleen, deze is eventueel ook mogelijk om aan te kopen en heeft voor de rest de zelfde eigenschappen als zijn broertje van 12. De prijs voor deze mooie lamp is helemaal niets vergeleken met de prijs kwaliteit. Bezoek zeker eens de winkel waar u kan kijken naar meer informatie of eventueel de prijzen en leveringstermijn.