Retro lampen

In de woningen van Nederland kan u duidelijk verschil zien in alle verschillende woningtypen. De nieuw bouwen zijn meestal iets moderner ingericht dan de oudere woningen. De nieuwe en jonge gezinnen proberen ook zo modern mogelijk hun woning in te richten. Maar voor retro hebben veel mensen hun hard verloren. Tussen al deze moderne meubilair komt plaatst men dan een retro lamp. Deze lampen zijn erg mooi en ook zeer divers.

De sfeer dat je door een retro lamp kan opbrengen is niet te beschrijven. Je hebt zowel staande lampen als hanglampen en lusters. Heel wat mensen denken dat retro oud is, dat is zeker niet waar. Retro is iets wat van vroeger nu terug opkomt en zeker helemaal hip is en perfect past binnen een modern interieur. Denk maar aan de zitzakken die ook terug een opkomst hebben gedaan. De retro lampen zal niet alleen u verbazen maar ook je bezoekers. Ze kunnen voldoende licht produceren om een hele woonplaats te verlichten.

Op de onderstaande foto’s kan je enkele voorbeelden zien van retro lampen en zal je ook aanvoelen of deze lampen al den wel of niet in jouw woning thuis hoort.