slide lights

Als u echt een moderne woning wilt dan hoort deze slide light echt thuis bij jouw woningstijl. Het is een meer uitgewerkte fotolijst die volledig digitaal is. Een leuke eigenschap is dat hij niet alleen vertikaal zoals op de foto kan worden geplaatst, maar ook horizontaal kan deze slide perfect opgehangen worden. Dit is natuurlijk een vorm van luxe en design, het brengt een sfeer en bovendien kan je altijd genieten van je foto’s. De foto’s worden afgespeeld in een mooie dia. Deze kunnen worden samengesteld met je normale camera. De dia’s kan je ontwikkelen bij elke speciaalzaak.

Je kan ook vragen om deze dia’s extra te beschermen door er een glaslaagje bij te doen. Kortom deze slide light brengt echt leven in huis, continue kan u foto’s bekijken. Bij de aankoop zullen er ook al enkele standaard dia’s in verwerkt zitten die u kan laten aanpassen door eigen foto’s van je gezin of van op vakantie. Deze vorm van wanddecoratie zorgt er voor dat je saaie witte muur tot leven komt.

Ook breng je hierdoor meer design in je woning waar heel wat bezoekers zullen naar opkijken. De kwaliteit is uitstekend en al na een week geleverd worden bij u thuis. Ook een eventuele aanrader om de slide lights als cadeau weg te geven!