Tuinstenen

Tuin stenen heb je in alle maten en vormen. Daarom is het niet altijd evident om de juiste stenen combinatie te vinden voor jouw tuin. Ook moet u rekening houden met de smaak van je huis genoten. Stenen is een vak apart in de interieur wereld. Het is iets wat je niet makkelijk kan kiezen. Toch moet je rekening houden met heel wat belangrijke factoren.

Denk er maar aan dat deze stenen lang moeten blijven liggen en ook tegen regen moeten kunnen. De kleinere steentjes zijn het beste omdat je hier over niet kan struikelen. Het gebeurt dagelijks dat kinderen over de grove grote stenen door het hoogte verschil.

De kleur van de stenen is ook belangrijk waar je zeker even bij stil moet staan. Normaal gezien gaat men een licht grijze tint kiezen. Maar wat ook perfect mogelijk is, is om een bruine of zelfs rode kleur te kiezen om het uitzicht wat specialer te maken. Best kan je even naar een tuinier of tuinwinkel stappen om de verschillende modellen en stenen met elkaar te vergelijken. Zo kan u best zien welke stijl jij het liefste hebt.