Verlichting

Één van de leukste interieur oplossingen is natuurlijk de lichtspelingen. Met licht kan een alles doen veranderen. U kan de sfeer veranderen, het zicht en de gezelligheid. De onderstaande lampen en tips zijn voorbeelden van hoe je het beste kan spelen met verlichting. Er bestaan zoveel soorten verlichting, wij hebben de mooiste voor u op een rijtje gezet.

led verlichting

Deze lampjes verbruiken niet alleen minder energie, ze zijn nog eens mooi en hip ook. Ze worden niet alleen gebruikt voor in een afstandsbediening maar ook voor normale verlichting!

romantische sfeer creëren

Wilt u je woning wat opfleuren en een romantische sfeer creëren dan is dit artikel iets voor u. Wij vertellen u waarom u met het licht moet spelen en wat de gevolgen kunnen zijn.

slide lights

Een combinatie van design, technologie en foto’s, met deze 3 woorden hebben wij de slide light beschreven. Het is een mooi toestel waarmee je foto’s in een dia kan laten zien.

retro lampen

Retro design is erg populair in moderne woningen, retro straalt hip en cool uit. Er bestaan heel wat mooie retro lampen waar je zeker je keuze uit zult vinden.

design lampen

Voor sommige mensen is een lamp slechts een object dat verlicht, maar voor de meeste is dit een groot stuk van hun interieur. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken.

melkflessen lamp

Deze zeer moderne melkflessen lamp breekt alle records. Past perfect binnen elk interieur of voor op de slaapkamer. De verlichting is optimaal met deze hangende lamp!

bow lamp

Deze lamp kan je van hoogte doen veranderen tot zelfs 260 cm. Een unieke verschijning voor in de woonkamer. Het materiaal is uit RVS gemaakt.